Aanbevelingen

Aanbevelingen pagina van AvH CoAcHiNg

Ditte van DulstDitte van Dulst, Troostcoach

Afgelopen vrijdag een ‘Netwerkshop’ van Antoinette bijgewoond bij de Waarmaakdag in Zaanstad: leerzaam & inspirerend. Goede en praktische voorbeelden uit de dagelijkse praktijk van een ZZP’er.

Rianka van Doeselaar Rianka van Doeselaar, Universitair Psychologe (K&J)

Ik heb Antoinette leren kennen op een #met/zonder werk bijeenkomst in Rotterdam. Hier gaf zij een zeer inspirerende workshop over de kunst van het netwerken. Antoinette komt met concrete ideeen en voorbeelden. Hiermee weet ze niet alleen te inspireren, maar ook te motiveren. Na de coaching van Antoinette ging ik vol hernieuwde energie naar huis.

Jolita JuffermansJolita Juffermans, Office Manager / Translator Spanish-Dutch

Antoinette heeft mij gecoacht in mijn proces om helder te krijgen waar ik naar streef in een nieuwe baan. Ze heeft mij daarbij geweldig geholpen om duidelijkheid te krijgen in doelstellingen en ook valkuilen. Antoinette is een ontzettend leuke en relaxte vrouw die gedreven is en hart heeft voor het coachen. Ze tilt je voorbij dat hobbeltje in je denken waardoor je een helder inzicht krijgt in je motieven en handelen. Ze heeft mij enorm geholpen en ik kan haar dan ook van harte aanbevelen.

 Jacqueline van Rhijn-Neuteboom, Welzijnswerker te Rotterdam

Antoinette van Hoek is een veelzijdige en inspirerende vrouw! Ben je op zoek naar een nieuwe baan en kun je wel wat tips & tricks -en een dosis positieve energie- gebruiken ga eens langs bij één van de workshops van Antoinette.

 Remi Biharie, accounts payable co-worker Heineken

Antoinette past een methode toe waardoor mensen in staat zijn om kernkwaliteiten uit henzelf te halen. Vervolgens weet Antoinette deze kernkwaliteiten met de deelnemers om te zetten in heldere praktijkvoorbeelden. Ze is een inspirerende en ervaren coach. Dit blijkt uit de gesprekstechnieken die ze toepast in groepen en individueel. Antoinette inspireert je om doelgerichter te presenteren.

 Neeta Bhansing, Intercedent Hebu Synergy

Antoinette heeft het vermogen om in iedereen kernkwaliteiten te ontdekken. Ze laat mensen reflecteren op hun eigen ervaringen. Hierdoor maakt ze mensen bewust van hun verborgen eigenschappen die ze kunnen gebruiken om henzelf beter te profileren. Haar positieve instelling en creativiteit maakt haar een zeer toegankelijk coach die altijd bereid is naar je te luisteren.

Vera Brok Vera Brok, Projectleider Gemeente Den Haag

Antoinette heeft een passie voor het trainers- en coachingsvak die aanstekelijk werkt. Haar creativiteit, professionaliteit, optimisme en ondernemingslust inspireerden niet alleen de clienten om in beweging te komen, maar ook mij!

 Roel FrankfortRoel Frankfort, Tempo-Team

Ik heb Antoinette leren kennen als een bevlogen en creatief trainer/begeleider. De combinatie van haar inlevingsvermogen en de vaardigheid om personen tactvol, maar duidelijk op hun eigen verantwoordelijkheid te wijzen maken haar een uitstekende motivator. Antoinette is iemand die continue op zoek is naar verbetering en hiervoor buiten gebaande paden denkt en treedt. Daarnaast is zij ook nog een een buitengewoon prettig persoon om mee te werken.

Ed de VrijEd de Vrij, Interim-jurist Handhaving wet Kinderopvang, Gemeente Amsterdam

Heb Antoinette leren kennen in een tijd dat ik, via het UWV, aan het sollicitatiehuis deelnam. Voor mij, als werkzoekende, niet de leukste tijd om mee te maken. Zij kon zich heel goed inleven in mijn situatie en ik heb ervaren dat ze zeer bevlogen en gedreven is. Vooral coaching is een sterk punt van haar. Zeer bruikbare tips gehad over onder andere het opstellen van sollicitatiebrieven, cv en het verbeteren van de houding etc. En uiteraard de positieve gesprekken die we vaak hadden. Zij wist mij in ieder geval altijd te motiveren! Op het persoonlijke vlak is Antoinette overigens zeer prettig en integer. Zij is precies wat je nodig hebt als je toe bent aan coaching.

Jane Coerts, coach Post HBO Alba Academie, Owner at Stream

Antoinette heeft het coachen in haar vingers. Ze is liefdevol en vasthoudend en kan de cliënten goed begeleiden op hun weg naar autonomie. Daarnaast is Antoinette creatief en vernieuwend. Ik beveel haar kennis, kunde en de mens daarachter van harte aan.