Antoinette

Over mij pagina van AvH CoAcHiNg

Ik ben Antoinette van Hoek, van huis uit beeldend kunstenaar en vooral gericht op het maken van kunst op locatie. Coach AntoinetteAnderen betrekken bij hun omgeving is iets wat ik altijd al gedaan heb.  Voor festivals heb ik jongeren samengebracht om de aankleding van het Girlsfestival in het Paard van Troje, Den Haag, tot stand te brengen. Ook heb ik in buurthuizen met kinderen en volwassenen projecten bedacht die betrekking hadden op de leefbaarheid van hun buurt.

Doordat ik altijd geïntresseerd ben geweest in mensen en hoe die het best tot hun recht komen, ben ik gegroeid in het coachvakmanschap. Ik heb bij de TU-Delft gewerkt als Personeelsfunctionaris, als Projectondersteuner bij Rijkswaterstaat en diverse ministeries, als Cliëntmanager Daklozen én als Sollicitatietrainer voordat ik een opleiding als coach heb gevolgd bij de Alba Academie.

Juist door deze diversiteit in achtergrond ben ik zeer goed in staat om buiten de gebaande paden te kijken en te helpen uit comfortzone ’s te stappen.

Ik help mensen te ontdekken wie ze zijn en hoe ze steviger in het leven kunnen staan. Vanuit mijn vertrouwen in eigen kracht zie ik waartoe mensen in staat zijn. Zo begeleid ik hen in de ontdekkingstocht naar sterke kanten en hoe die nog meer te ontwikkelen.  Zo merk ik goed wat bij mijn klanten past en wat echt werkt!